Team

Ons Team

Madelon Kraamverzorgster Mijn naam is Madelon Brasser-Hautmann. Sinds 1 Oktober ben ik werkzaam als kraamverzorgster bij Materna Kraamzorg. Sinds een aantal jaar werk ik als kraamverzorgster. Ik ben 40 jaar oud en trotse moeder van 2 meiden.

Het mooie van kraamzorg is het begeleiden van ouders tijdens en na de bevalling. De ouders thuis alle voorlichtingen te geven en te ondersteunen waar nodig is. Het belangrijkste voor mij is dat het kraamgezin terug kan kijken op een gezellige kraamweek, omringend door professionele zorg van Materna verloskundige en kraamzorg.

Wie weet tot gauw!

Jolanda Kraamverzorgster Hai! Mijn naam is Jolanda Talamini-Brasser. Op elf jarige leeftijd wist ik al dat ik kraamverzorgende wilde worden. De vreugde van een nieuw leven en de speciale sfeer die de pasgeborene meedraagt, is zo goed voelbaar! Op 18-jarige leeftijd had ik mijn diploma behaald en startte met het werken in de kraamzorg.

Ik ben dankbaar voor alle prachtige ervaringen en mooie mensen die ik met mijn hart heb ontmoet. Ook ben ik zelf moeder van twee zonen geworden, die nu volwassen zijn maar mijn leven nog altijd verrijken!

Na jarenlang voor een grote organisatie te hebben gewerkt kwam Materna op me pad. Ik voel me hier zo fijn! De betrokkenheid en het hechte team is een groot geschenk!

Ik wens jullie een fijne zwangerschap toe en fantastische kraamtijd!

Petra Kraamverzorgster Mijn naam is Petra, ik ben getrouwd en moeder van 2 opgroeiende zoons.

Voorheen heb ik 12 jaar in de kraamzorg gewerkt totdat ik zelf moeder werd. Toen ik hoorde dat Materna met eigen kraamverzorgsters ging werken werd ik enthousiast en meldde me aan.

Ik vind het erg leuk om mijn beroep weer op te pakken en geniet van de kraamgezinnen waar ik werk.

Wie weet komen we elkaar tegen!

Céline Kraamverzorgster Ik ben Céline, 25 jaar oud en woon samen met mijn vriend.

Iets meer dan een jaar geleden ben ik gestart met de opleiding kraamverzorgende.

Vanaf het eerste moment wist ik dat dit de juiste keuze geweest is. Van jongs af aan ben ik namelijk al in de weer geweest met baby’s en kinderen. Afgelopen jaar heb ik mijn diploma behaald en ben ik met vol enthousiasme begonnen als kraamverzorgende.

Tijdens het werken hoorde ik de ervaringen van verloskundigen over het eerste contact wat zij hebben met de kraamvrouw. Dit heeft voor mij het verschil gemaakt. De zwangerschap, bevallig en opvolgende kraamweek horen voor mij bij elkaar. Dit is de reden waarom de werkwijze van Materna zo goed bij mij past.

Leonie Kraamverzorgster Hallo, mijn naam is Leonie.

En ik ben al 17 jaar kraamverzorgende en doe mijn werk met veel plezier en liefde.

Toen ik bij mijn 3 kinderen zelf kraamzorg kreeg ben ik het vak nog meer gaan waarderen. Ik heb inmiddels al veel gezinnen een fijne en gezellige kraamweek mogen geven.

Graag kom ik jou kraamweekje verzorgen en maken we er een mooie herinnering van.

José Kraamverzorgster Heey, ik ben José en ben 27 jaar.

Ik ben sinds 4 maandjes een trotse mama van een zoon. Ik werk al 2 jaar in de kraamzorg en vind het de baan van mijn leven.

Ouders helpen in de eerste levensdagen van hun kindje, of het nou je eerste kindje is of je hebt er al meerdere, ik hoop je toch wat nieuws te leren en jullie een week te laten beleven die je niet snel vergeet.

Schrijf je bij voorkeur voor de vijfde maand van de zwangerschap in. Op die manier loop je nooit het risico de kraamtijd in te gaan zonder kraamzorg.

24 /7 bereikbaar op
+31 (0) 6 51 32 8888

Materna Kraamzorg logo

Je kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week contact met ons opnemen.

24 /7 bereikbaar op +31 (0) 6 51 32 8888

contact informatie

Simon Stevinweg 66A
1222 ST Hilversum

Maandag t/m donderdag
van 9:00 uur tot 16:00 uur
+31 (0) 35 647 39 74

contact@maternakraamzorg.nl
Bij spoed bellen!

Vind ons op social media

   

menu