Team

Ons Team

Madelon Kraamverzorgster Mijn naam is Madelon. Sinds 1 Oktober 2020 ben ik werkzaam als kraamverzorgster bij Materna Kraamzorg. Ik ben zelf trotse moeder van 2 meiden.

Het mooie van kraamzorg is het begeleiden van ouders tijdens en na de bevalling. De ouders thuis alle voorlichtingen te geven en te ondersteunen waar nodig is. Het belangrijkste voor mij is dat het kraamgezin terug kan kijken op een gezellige kraamweek, omringend door professionele zorg van Materna verloskundige en kraamzorg.

Wie weet tot gauw!

Jolanda Kraamverzorgster Mijn naam is Jolanda. Op elf jarige leeftijd wist ik al dat ik kraamverzorgende wilde worden. De vreugde van een nieuw leven en de speciale sfeer die de pasgeborene meedraagt, is zo goed voelbaar! Op 18-jarige leeftijd heb ik mijn diploma behaald en startte ik met het werken in de kraamzorg.

Ik ben dankbaar voor alle prachtige ervaringen en mooie mensen die ik met mijn hart heb ontmoet. Ook ben ik zelf moeder van twee zonen, die nu volwassen zijn maar mijn leven nog altijd verrijken!

Na jarenlang voor een grote organisatie te hebben gewerkt kwam Materna op me pad. Ik voel me hier zo fijn! De betrokkenheid en het hechte team is een groot geschenk!

Ik wens jullie een fijne zwangerschap toe en een fantastische kraamtijd!

Ellen Kraamverzorgster Mijn naam is Ellen. Ik ben getrouwd en samen hebben we 3 kinderen, 1 jongen (2002) en een tweeling, een jongen en een meisje (2005).
Vanaf 1 september 2021 ben ik werkzaam als kraamverzorgende bij Materna.
Ook kun je mij thuis al eerder ontmoeten omdat ik ook de intake gesprekken af neem.
Ik hou van mijn werk en doe dit ook met veel liefde en passie!

Als jong meisje wilde ik al kraamverzorgende worden. Uiteindelijk ben ik eerst de ouderen zorg gaan doen, maar na 10 jaar kwam ik er achter dat kraamzorg toch bleef knagen. Ik heb toen de kraamopleiding gedaan, en in 1998 mijn diploma gehaald. Na 3 jaar thuis “kramen” heb ik ook 5 jaar op de kraamafdeling in het ziekenhuis gewerkt.

Daarna heb ik fulltime voor onze kinderen gezorgd, nu de kinderen groter zijn, wilde ik heel graag weer als kraamverzorgende aan het werk.

Het is heel bijzonder om bij de geboorte van een nieuw leven te staan, en de trotse ouders te begeleiden om voor hun kindje te mogen zorgen.

Wat ontzettend fijn is om in een klein team te werken, zoals Materna, en samen met verloskundigen en kraamverzorgenden die zorg te geven aan ouders.

Ik hoop jullie gauw te mogen ontmoeten!

Anique Kraamverzorgster Mijn naam is Anique. Nadat ik 6 jaar lang heb mogen werken in de ouderzorg in een verpleeghuis als verpleegkundige heb ik in de zomer van 2021 de beslissing genomen om in de kraamzorg te gaan werken.

Begin 2022 ben ik afgestudeerd als kraamverzorgende. Ik vind het een fantastisch mooi beroep en hoop jullie een fijne kraamweek te mogen geven! 

Zillah Kraamverzorgster Mijn naam is Zillah. Sinds ik mijn diploma heb behaald voor de middelbare school, ben ik opzoek gegaan naar een passende opleiding. Ik wist al zeker dat ik in de zorg wilde gaan werken, maar wat past nou het beste bij mij? Toen ben ik er vrij snel achter gekomen dat ik zwangere vrouwen en pasgeborene baby's erg interessant vind.

Ik heb toen gesolliciteerd bij Materna, omdat ik zelf ook op de wereld ben gezet door Materna.

Ik vind het een wereld baan! Dit is echt mijn passie! Ik hoop jullie dan ook een hele fijne kraamweek te mogen geven. 

Hoop jullie te mogen ontmoeten in jullie kraamweek.

Angela Kraamverzorgster Mijn naam is Angela, en ik ben getrouwd met Ronald, samen hebben wij 3 pracht zonen met uiteenlopende leeftijden. Alle 3 mijn zoons zijn onder begeleiding van Materna geboren.

Als klein meisje wilde ik kraamverzorgster worden, maar uit eindelijk ben ik 10 jaar in de ouderenzorg gaan werken, als verzorgende IG en Maatschappelijke zorg. Wat ik graag deed, maar de uitdaging was weg. Toen zag ik de vacature bij Materna openstaan, en heb ik meteen gesolliciteerd. Sinds 9 mei 2022 ben ik werkzaam bij Materna kraamzorg.

Wat mij erg trekt aan Materna Kraamzorg is dat het team klein is, en wij goed ingespeeld zijn op de verloskundigen. Wat het werken als kraamverzorgster erg prettig is.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten in jullie kraamweek. En dat we in deze week vele leuke en gezellige herinneringen mogen maken.

Bianca Kraamverzorgster Mijn naam is Bianca. Vanaf september 2022 volg ik bij Materna kraamzorg de opleiding tot kraamverzorgster. Rond november 2023 zal ik mijn diploma halen.

Zorgen voor anderen past helemaal bij mij en ik heb deze opleiding altijd al heel graag willen volgen. Ik kijk er naar uit om deze bijzondere tijd, waar ik onderdeel van mag zijn, mee te mogen maken. Samen met mijn collega’s en zelfstandig werken in dit gezellige team maakt het nog leuker.

Zelf heb ik 3 zonen in uiteenlopende leeftijden. Hopelijk tot snel zodat we er samen een mooie kraamweek van kunnen maken!

Mariska Kraamverzorgster Mijn naam is Mariska. Ik ben trotse moeder van 2 mooie jongens en 2 mooie meiden. Mijn partner en ik wonen met onze kinderen in Hilversum.

Ik heb voor het vakgebied kraamzorg gekozen, omdat ik dit al heel lang graag wilde. Ik kwam bij Materna kraamzorg terecht en heb gesolliciteerd. Na een ontzettend leuk gesprek ben ik in september 2022 bij Materna kraamzorg gestart als kraamverzorgster in opleiding.

Ik heb nu al een hele mooie tijd in mijn leertraject tot kraamverzorgende! Ik hoop jullie te ontmoeten en een kraamweek te geven zoals jullie die wensen!

Norah Kraamverzorgster Mijn naam is Norah. Ik heb altijd geweten dat ik in de zorg of met kinderen wilde werken. Welke baan precies bij mij paste, wist ik nog niet. Toen ik nadacht over kraamverzorgende wist ik gelijk: dit is het!

Ik ben altijd een erg zorgzaam persoon geweest en heb dan ook van iedereen om mij heen het advies gekregen om de zorg in te gaan. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om taarten te bakken, nieuwe recepten uit te proberen en om creatief bezig te zijn. Ik vind het leuk om te knutselen en om dingen te organiseren.

Vanaf september 2023 volg ik bij Materna Kraamzorg de opleiding tot kraamverzorgster. Eind 2024 verwacht ik mijn diploma te halen.

Ik kijk er naar uit om jullie een onvergetelijke kraamweek te geven vol mooie herinneringen. Hopelijk tot snel!

Daniëlle Zorgmanager Mijn naam is Daniëlle. Sinds februari 2023 werk ik als zorgmanager bij Materna kraamzorg. Ik ben afgestudeerd als Verloskundige en ben daarna het management in gedoken! Na vijf en een half jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben als manager heb ik de stap terug naar de geboortezorg gemaakt bij dit fijne bedrijf!
Vanuit mijn rol hoop ik bij te dragen aan de kwaliteit van zorg die ouders en kind(-eren) in de kraamtijd ontvangen van onze kraamzorg professionals.

Schrijf je bij voorkeur voor de vijfde maand van de zwangerschap in. Op die manier loop je nooit het risico de kraamtijd in te gaan zonder kraamzorg.

24 /7 bereikbaar op
+31 (0) 6 41 31 6904

Materna Kraamzorg logo

Je kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week contact met ons opnemen.

24 /7 bereikbaar op +31 (0) 6 41 31 6904

contact informatie

Simon Stevinweg 66A
1222 ST Hilversum

24 /7 bereikbaar op
+31 (0) 6 41 31 6904

contact@maternakraamzorg.nl
Bij spoed bellen!

Vind ons op social media

   

menu