Team

Ons Team

Madelon Kraamverzorgster Mijn naam is Madelon. Sinds 1 Oktober 2020 ben ik werkzaam als kraamverzorgster bij Materna Kraamzorg. Sinds een aantal jaar werk ik als kraamverzorgster. Ik ben zelf trotse moeder van 2 meiden.

Het mooie van kraamzorg is het begeleiden van ouders tijdens en na de bevalling. De ouders thuis alle voorlichtingen te geven en te ondersteunen waar nodig is. Het belangrijkste voor mij is dat het kraamgezin terug kan kijken op een gezellige kraamweek, omringend door professionele zorg van Materna verloskundige en kraamzorg.

Wie weet tot gauw!

Jolanda Kraamverzorgster Mijn naam is Jolanda. Op elf jarige leeftijd wist ik al dat ik kraamverzorgende wilde worden. De vreugde van een nieuw leven en de speciale sfeer die de pasgeborene meedraagt, is zo goed voelbaar! Op 18-jarige leeftijd heb ik mijn diploma behaald en startte ik met het werken in de kraamzorg.

Ik ben dankbaar voor alle prachtige ervaringen en mooie mensen die ik met mijn hart heb ontmoet. Ook ben ik zelf moeder van twee zonen, die nu volwassen zijn maar mijn leven nog altijd verrijken!

Na jarenlang voor een grote organisatie te hebben gewerkt kwam Materna op me pad. Ik voel me hier zo fijn! De betrokkenheid en het hechte team is een groot geschenk!

Ik wens jullie een fijne zwangerschap toe en fantastische kraamtijd!

Céline Kraamverzorgster Ik ben Céline. In 2019 ben ik gestart met de opleiding tot kraamverzorgende en sinds 2020 werkzaam bij Materna Kraamzorg.

Vanaf het eerste moment wist ik dat dit de juiste keuze geweest is. Van jongs af aan ben ik namelijk al in de weer geweest met baby’s en kinderen. In 2020 heb ik mijn diploma behaald en ben ik met vol enthousiasme begonnen als kraamverzorgende.

Tijdens het werken hoorde ik de ervaringen van verloskundigen over het eerste contact wat zij hebben met de kraamvrouw. Dit heeft voor mij het verschil gemaakt. De zwangerschap, bevalling en opvolgende kraamweek horen voor mij bij elkaar. Dit is de reden waarom de werkwijze van Materna zo goed bij mij past.

Leonie KraamverzorgsterMijn naam is Leonie. Ik ben al sinds 2005 kraamverzorgende en doe mijn werk met veel plezier en liefde.

Toen ik bij mijn 3 kinderen zelf kraamzorg kreeg ben ik het vak nog meer gaan waarderen. Ik heb inmiddels al veel gezinnen een fijne en gezellige kraamweek mogen geven.

Graag kom ik jou kraamweekje verzorgen en maken we er een mooie herinnering van.

José KraamverzorgsterIk ben José en ben de trotse mama van een zoon. Sinds 2019 ben ik afgestudeerd als kraamverzorgende en werk ik in de kraamzorg en vind het de baan van mijn leven.

Ouders helpen in de eerste levensdagen van hun kindje, of het nou je eerste kindje is of je hebt er al meerdere, ik hoop je toch wat nieuws te leren en jullie een week te laten beleven die je niet snel vergeet.

Lotte Kraamverzorgster Mijn naam is Lotte. Ik ben in mei 2021 begonnen met mijn opleiding tot kraamverzorgende binnen het bedrijf Materna.

Het lijkt mij een super mooi en liefdevol vak. Daarom ben ik mij er in gaan verdiepen en toen wist ik het zeker, dit is iets voor mij. Ik kan niet wachten om alles te leren en een gezin mag ondersteunen in deze mooie tijd.

En hopelijk vanaf mei 2022 met mijn diploma in de pocket, mijzelf een echte kraamverzorgster mag noemen.

Ellen Kraamverzorgster Mijn naam is Ellen. Ik ben getrouwd en samen hebben we 3 kinderen, 1 jongen en een tweeling jongen en een meisje. Vanaf 1 september 2021 ben ik werkzaam bij Materna. Ik vind dit werk ontzettend leuk!

Als jong meisje wilde ik al kraamverzorgende worden. Uiteindelijk ben ik eerst de ouderen zorg gaan doen, maar na 10 jaar kwam ik er achter dat kraamzorg toch bleef knagen. Ik heb toen de kraamopleiding gedaan. Na 3 jaar thuis “kramen” heb ik ook 5 jaar op de kraamafdeling in het ziekenhuis gewerkt.

Daarna heb ik fulltime voor onze kinderen gezorgd, nu de kinderen groter zijn, wil ik heel graag weer als kraamverzorgende aan het werk.

Het is heel bijzonder om bij de geboorte van een nieuw leven te staan, en de trotse ouders te begeleiden om voor hun kindje te mogen zorgen.

Heel fijn is het ook om in een klein team te werken, zoals Materna is, samen met verloskundigen en kraamverzorgenden die zorg te geven wat ouders nodig hebben.

Ik hoop jullie gauw te mogen ontmoeten!

Anique Kraamverzorgster Mijn naam is Anique. Nadat ik 6 jaar lang heb mogen werken in de ouderzorg in een verpleeghuis als verpleegkundige heb ik afgelopen zomer de beslissing genomen om in de kraamzorg te gaan werken.

Sinds september 2021 ben ik met de opleiding tot kraamverzorgende begonnen en hoop dat ik mijn diploma in maart 2022 mag behalen. Ik heb er super veel zin in om in dit mooie beroep te mogen gaan werken.

Sacha Kraamverzorgster Mijn naam is Sacha. Na mijn mavo ben ik gestart aan een zorgopleiding maar deze heb ik niet afgemaakt. Dit omdat de kans zich voordeed om samen met mijn vader te emigreren naar het tropische eiland Curaçao. Daar kwam ik er na twee jaar achter dat daar toch niet mijn toekomst lag en daarom ben ik in 2019 teruggekomen naar Nederland.

Al vanaf kinds af aan wil ik graag werken als kraamverzorgster maar heb ik die stap nooit gezet. Dit veranderde toen een vriendin van mij, die kraamverzorgster is bij Materna, mij hier meer over vertelde. Hierdoor werd mijn enthousiasme gewekt en ga ik nu toch echt de stap zetten om kraamverzorgster te worden. Om dit te kunnen bereiken ga ik weer de boeken induiken en ben ik gestart met de opleiding tot kraamverzorgende aan de Geboortezorg academie.

Ik ga er helemaal voor en heb er onwijs veel zin!

Zillah Kraamverzorgster Mijn naam is Zillah. Sinds ik mijn diploma heb behaald voor de middelbare school, ben ik opzoek gegaan naar een passende opleiding. Ik wist al zeker dat ik in de zorg wilde gaan werken, maar wat past nou het beste bij mij? Toen ben ik er vrij snel achter gekomen dat ik zwangere vrouwen en pasgeborene baby's erg interessant vind.

Ik heb toen gesolliciteerd bij Materna, omdat ik zelf ook 20 jaar geleden op de wereld ben gezet door Materna.

Sinds september 2021 ben ik begonnen met de opleiding tot kraamverzorgende, en heb ik super veel zin om dit nieuwe avontuur aan te gaan!

Hoop jullie te mogen ontmoeten in jullie kraamtijd.

Schrijf je bij voorkeur voor de vijfde maand van de zwangerschap in. Op die manier loop je nooit het risico de kraamtijd in te gaan zonder kraamzorg.

24 /7 bereikbaar op
+31 (0) 6 51 32 8888

Materna Kraamzorg logo

Je kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week contact met ons opnemen.

24 /7 bereikbaar op +31 (0) 6 51 32 8888

contact informatie

Simon Stevinweg 66A
1222 ST Hilversum

Maandag t/m donderdag
van 9:00 tot 16:00 uur
Vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur
+31 (0) 35 647 39 74

contact@maternakraamzorg.nl
Bij spoed bellen!

Vind ons op social media

   

menu