Team

Ons Team

Madelon Kraamverzorgster Mijn naam is Madelon. Sinds 1 Oktober 2020 ben ik werkzaam als kraamverzorgster bij Materna Kraamzorg. Sinds een aantal jaar werk ik als kraamverzorgster. Ik ben zelf trotse moeder van 2 meiden.

Het mooie van kraamzorg is het begeleiden van ouders tijdens en na de bevalling. De ouders thuis alle voorlichtingen te geven en te ondersteunen waar nodig is. Het belangrijkste voor mij is dat het kraamgezin terug kan kijken op een gezellige kraamweek, omringend door professionele zorg van Materna verloskundige en kraamzorg.

Wie weet tot gauw!

Jolanda Kraamverzorgster Mijn naam is Jolanda. Op elf jarige leeftijd wist ik al dat ik kraamverzorgende wilde worden. De vreugde van een nieuw leven en de speciale sfeer die de pasgeborene meedraagt, is zo goed voelbaar! Op 18-jarige leeftijd heb ik mijn diploma behaald en startte ik met het werken in de kraamzorg.

Ik ben dankbaar voor alle prachtige ervaringen en mooie mensen die ik met mijn hart heb ontmoet. Ook ben ik zelf moeder van twee zonen, die nu volwassen zijn maar mijn leven nog altijd verrijken!

Na jarenlang voor een grote organisatie te hebben gewerkt kwam Materna op me pad. Ik voel me hier zo fijn! De betrokkenheid en het hechte team is een groot geschenk!

Ik wens jullie een fijne zwangerschap toe en een fantastische kraamtijd!

Leonie KraamverzorgsterMijn naam is Leonie. Ik ben al sinds 2005 kraamverzorgende en doe mijn werk met veel plezier en liefde.

Toen ik bij mijn 3 kinderen zelf kraamzorg kreeg ben ik het vak nog meer gaan waarderen. Ik heb inmiddels al veel gezinnen een fijne en gezellige kraamweek mogen geven.

Graag kom ik jou kraamweekje verzorgen en maken we er een mooie herinnering van.

José KraamverzorgsterIk ben José en ben de trotse mama van een zoon. Sinds 2019 ben ik afgestudeerd als kraamverzorgende en werk ik in de kraamzorg en vind het de baan van mijn leven.

Ouders helpen in de eerste levensdagen van hun kindje, of het nou je eerste kindje is of je hebt er al meerdere, ik hoop je toch wat nieuws te leren en jullie een week te laten beleven die je niet snel vergeet.

Ellen Kraamverzorgster Mijn naam is Ellen. Ik ben getrouwd en samen hebben we 3 kinderen, 1 jongen en een tweeling jongen en een meisje. Vanaf 1 september 2021 ben ik werkzaam bij Materna. Ik vind dit werk ontzettend leuk!

Als jong meisje wilde ik al kraamverzorgende worden. Uiteindelijk ben ik eerst de ouderen zorg gaan doen, maar na 10 jaar kwam ik er achter dat kraamzorg toch bleef knagen. Ik heb toen de kraamopleiding gedaan. Na 3 jaar thuis “kramen” heb ik ook 5 jaar op de kraamafdeling in het ziekenhuis gewerkt.

Daarna heb ik fulltime voor onze kinderen gezorgd, nu de kinderen groter zijn, wil ik heel graag weer als kraamverzorgende aan het werk.

Het is heel bijzonder om bij de geboorte van een nieuw leven te staan, en de trotse ouders te begeleiden om voor hun kindje te mogen zorgen.

Heel fijn is het ook om in een klein team te werken, zoals Materna is, samen met verloskundigen en kraamverzorgenden die zorg te geven wat ouders nodig hebben.

Ik hoop jullie gauw te mogen ontmoeten!

Anique Kraamverzorgster Mijn naam is Anique. Nadat ik 6 jaar lang heb mogen werken in de ouderzorg in een verpleeghuis als verpleegkundige heb ik in de zomer van 2021 de beslissing genomen om in de kraamzorg te gaan werken.

Sinds september 2021 ben ik met de opleiding tot kraamverzorgende begonnen en hoop dat ik mijn diploma in maart 2022 mag behalen. Ik heb er super veel zin in om in dit mooie beroep te mogen gaan werken.

Zillah Kraamverzorgster Mijn naam is Zillah. Sinds ik mijn diploma heb behaald voor de middelbare school, ben ik opzoek gegaan naar een passende opleiding. Ik wist al zeker dat ik in de zorg wilde gaan werken, maar wat past nou het beste bij mij? Toen ben ik er vrij snel achter gekomen dat ik zwangere vrouwen en pasgeborene baby's erg interessant vind.

Ik heb toen gesolliciteerd bij Materna, omdat ik zelf ook op de wereld ben gezet door Materna.

Sinds september 2021 ben ik begonnen met de opleiding tot kraamverzorgende, en heb ik super veel zin om dit nieuwe avontuur aan te gaan!

Hoop jullie te mogen ontmoeten in jullie kraamtijd.

Angela Kraamverzorgster Mijn naam is Angela, ik ben getrouwd en samen hebben wij 3 prachtzonen.
Ik heb 10 jaar als Helpende en 3 jaar als Verzorgende IG gewerkt in de ouderenzorg.
Na 13 jaar vond ik het tijd worden om het roer om te gooien en mijn droom als kraamverzorgster werkelijkheid te maken.

Alle 3 mijn zoons zijn onder begeleiding van Verloskundige praktijk Materna geboren.
Daarom heb ik gesolliciteerd bij Materna Kraamzorg, vanaf 9 Mei 2022 ben ik werkzaam als kraamverzorgster in opleiding bij Materna Kraamzorg. Als alles goed verloopt behaal ik mijn diploma eind September/ begin Oktober 2022.

Ik heb er super veel zin in, om in dit mooie beroep te mogen werken. Hoop jullie te mogen ontmoeten in jullie bijzondere periode.

Danielle Kraamverzorgster Ik ben Danielle, getrouwd, 2 volwassen kinderen en aanhang en inmiddels ook 2 kleindochters.
Al een lange periode heb ik gezegd dat ik in de kraamzorg wilde gaan werken, en nu daar de kans werd geboden heb ik deze met beide handen aangepakt.

Vanaf 9 mei ben ik in dienst bij Materna Kraamzorg voor de opleiding tot kraamverzorgende. De opleiding die ik doe is voor de duur van 15 maanden, daarnaast maak ik de uren in de praktijk. Bij een goed en positief verloop hoop ik in juli 2023 mijn diploma te behalen.

Ik heb er enorm veel zin in om ouders te ontmoeten in de bijzondere periode van de geboorte en/of kraamtijd.

Bianca Kraamverzorgster Mijn naam is Bianca. Vanaf september 2022 volg ik bij Materna kraamzorg de opleiding tot kraamverzorgster. Rond november 2023 zal ik mijn diploma halen.

Zorgen voor anderen past helemaal bij mij en ik heb deze opleiding altijd al heel graag willen volgen. Ik kijk er naar uit om deze bijzondere tijd, waar ik onderdeel van mag zijn, mee te mogen maken. Samen met mijn collega’s en zelfstandig werken in dit gezellige team maakt het nog leuker.

Zelf heb ik 3 zonen in uiteenlopende leeftijden. Hopelijk tot snel zodat we er samen een mooie kraamweek van kunnen maken!

Mariska Kraamverzorgster Mijn naam is Mariska. Ik ben trotse moeder van 2 mooie jongens en 2 mooie meiden. Mijn partner en ik wonen met onze kinderen in Hilversum.

Ik heb voor het vakgebied kraamzorg gekozen, omdat ik dit al heel lang graag wilde. Ik kwam bij Materna kraamzorg terecht en heb gesolliciteerd. Na een ontzettend leuk gesprek ben ik in september 2022 bij Materna kraamzorg gestart als kraamverzorgster in opleiding.

Ik heb er onwijs veel zin in om dit avontuur aan te gaan. En ik kijk uit naar de mooie tijd die ik ga beleven en hoop jullie te ontmoeten!

Schrijf je bij voorkeur voor de vijfde maand van de zwangerschap in. Op die manier loop je nooit het risico de kraamtijd in te gaan zonder kraamzorg.

24 /7 bereikbaar op
+31 (0) 6 51 32 8888

Materna Kraamzorg logo

Je kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week contact met ons opnemen.

24 /7 bereikbaar op +31 (0) 6 51 32 8888

contact informatie

Simon Stevinweg 66A
1222 ST Hilversum

Maandag t/m donderdag
van 9:00 tot 16:00 uur
Vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur
+31 (0) 35 647 39 74

contact@maternakraamzorg.nl
Bij spoed bellen!

Vind ons op social media

   

menu